Здраве

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – колко струва и дали си струва парите

Витамин D3 е от жизненоважно значение за човешкото тяло, особено в началото и старостта. Но си струва да приемате D3, съдържащи наркотични вещества, когато, за да получите скоростта на ден на дадено вещество може да бъде достатъчно, за благосъстоянието на слънце и хранене балансиран?

Витамин D3 или холекалциферол е мазнини – разтворима субстанция, че тялото получава от определена храна, а също и в резултат на синтеза срещащи се в кожата под действието на ултравиолетови лъчи. Ето защо той се нарича “слънчева”.

За съжаление, на дела на по-голямата част от Europens слънчеви дни в годината пада не толкова в липсата на витамин D3. Това е особено вярно за хората от Северна Метрополиси с неблагоприятна среда. В този случай, липсата на вещество, често трябва да попълни изкуствено, като лекарства или хранителни добавки.

Освен това вещество често е включена в много мултивитамини комплекси.

Това е трудно да се надценяват значението на слънце витамина за жените, тъй като тя насърчава:

Но това не означава, че всички деца, без изключение, се нуждаят от допълнителен прием на витамин D. изкуствен Д-р Д. Коморовски смята, че децата, които са кърмени и смесена охранени, всеки ден на улицата най-малко половин час, рахит не е застрашено, тъй като кърмата съдържа всички необходими на бебето витамини и минерали, включително витамин D3. Но майка-кърмачка, трябва да ядат здравословна диета, а не боли да се специализиран мултивитамини комплекс.

Деца iskusstvennomu риска от рахит клони към нула, дори ако те са малко на улицата, тъй като съвременните адаптирани млечни смеси съдържат всички витамини, необходими за едно дете на тази възраст, включително и витамин D. Ето защо витамин продукти D3 малки деца трябва да се назначава от педиатри само при специални индикации:

След една година на витамин D3, обикновено се предписва рядко – всички важни витамини и минерали, едно дете трябва да получи от храната, при условие, че диетата му е вярна. Деца достатъчно половин час пеша предоставят дневни стойности на слънчевата вещество. Ако е необходимо, педиатри препоръчват да мултивитамини комплекс, който включва включително витамин D3. Такива случаи включват:

Подобни симптоми са характерни за децата не се харчат достатъчно време на слънце и недохранване (получаване достатъчно млечни продукти -. Масло, сирене, извара, мляко и т.н.)

най-различни възрасти признаци на недостиг на D3 в организма различни. Най-често те се срещат при деца под една година и при възрастни след 50 години.

Трябва да обсъдите с вашия педиатър въпроса за назначаването на D3, съдържащи наркотици, ако детето има следните симптоми:

Не е започнал навреме D3 терапия на бебето също често води до края на никнене на млечни зъби и формирането на захапка. В зряла възраст може да има усложнения под формата на артрит, сколиоза, плоски крака.

Ако лекарят още предписано D3-съдържащ препарат, е необходимо точно да се съобрази с дозиране, като мастноразтворими вещество има тенденция да се натрупват в тялото, и излишък може да предизвика сериозни нарушения:

Излишък на калций е много опасно за организма – в стените на кръвоносните съдове, сърцето и бъбреците доста бързо могат да образуват плаки, които водят до запушване на артериите

.

Наличието на някои от тези симптоми изискват търсенето на медицинска помощ. За да се потвърди диагнозата лекарят може да предпише лабораторни тестове, които в случай на D3-хипервитаминоза може да покаже:

на остри прояви на заболяването могат да възникнат в резултат на по-високи дози от D3, съдържащи лекарство, а също и поради индивидуална непоносимост.

хронично заболяване, често се свързва с дълга леки излишък дози на витамин D3.

Ако в случая на възрастни с D3-хипервитаминоза решение за хоспитализация се прави от лекар, децата определено се нуждаят от лечение в болницата и след последващи най-малко в продължение на 2-3 години. Терапия ще се фокусира върху премахването на токсичност и намаление на скоростта на жизненоважни органи. В бъдеще ще се наложи да коригирате диета на вашето бебе: В менюто трябва да направи зърнени култури с вода и зеленчуци, млечни продукти при първа изключени напълно, а след това строго ограничено. Разбира се, спира незабавно като всички лекарства, съдържащи калций и витамин D3.

неприемливо самостоятелно лечение с лекарства, съдържащи калций и витамин D3 -. Те са направени при стриктно спазване на лекаря след подходящо изследване

Нито децата, нито възрастните, витамин D3 не е назначен през лятото, ако те са на слънце в открития дрехи и най-малко веднъж седмично яжте млечни продукти.

За да се осигури по-дневни пари на холекалциферол трябва да вземат ежедневно достатъчно храна от животински произход. За усвояването на витамин D3 е от съществено значение мазнини – това е защо мазнини лудост продуктите ниски могат да навредят на вашето здраве. Много е достатъчно важен, за да излизам с откритите части на кожата, децата – най-малко половин час, а възрастните – най-малко един час, през светлата част на денонощието

.

Хората, изложени на най-малко един от тези фактори са изложени на риск за дефицит на холекалциферол, и затова изискват специално разглеждане и евентуално лечение D3.

За да се определи нивото на витамин D3 в тялото ще помогне на лабораторни изследвания, по-специално, анализът на венозна кръв, които поотделно оценява съдържанието на витамини D2 и D3.

Подготовка за такива изследвания е проста: 2-3 часа преди вземането на кръвни проби трябва да се въздържат от пушене и хранене

.

Ако показателите са в рамките на тези стойности, съдържанието на витамин D в организма е вярна. Ако има отклонения нагоре или надолу от референтните стойности, това е причината за отидете на лекар.

всестранно оценка на резултатите от научните изследвания и да вземе решение за необходимостта от терапия D3 трябва само лекар въз основа на анализ на данни и общата цел състоянието на пациента.

време на приема на лекарството при възрастни може да доведе до нежелани странични ефекти:

Всички реакции трябва да бъдат докладвани на Вашия лекар, който ще вземе решение за намаляване на дозата или премахване на лекарството.

Алергия при деца след една година проявява по подобен начин. Всички тези симптоми се налага незабавна лекарска намеса и прекъсване на лекарството.

За да се предотврати D3-витамин недостатъци ще ви помогнат дневна разходка на чист въздух и правилното хранене, това е защо трябва редовно да включват в диетата си всички храни от списъка по-долу:

Когато варени, витамин D3 запазва своите свойства, но е важно продукти не смилат. Предпочитаният метод за готвене е задушаване или печене във фурната.

Научете повече за продуктите, които са богати на витамин D от програмата видео “Live здрави”.

деца под една година, се определя на масло или водни капки с витамин D3, те са без мирис и вкус и удобно се дозира. Водният разтвор се разгражда лесно. Най-често педиатрите препоръчват:

Една капка масло или воден разтвор осигурява дневно изискване на витамин D3. Бебетата течни добавят в една чаена лъжичка кърма или адаптирано мляко смес. Лекарството се приема веднъж дневно по време на хранене. Продължителността на процеса се определя от лекаря.

След години подходящ маслен или воден разтвор, който се разрежда в една чаена лъжичка вода. Като витамин D, независимо от храна, но през първата половина на деня. Схема, подобна на описаната по-горе.

След четири години, когато добре оформени на преглъщане рефлекс, бебето може вече даде мултивитамини комплекси с витамин D3 под формата на дъвчащи таблетки или рибено масло в желатинови капсули. Най-високо качество на детския рибено масло:

поглъщане на курса на рибено масло се извършва в периода на есенно-пролетен през месеца. Дозата може да бъде различен, така че трябва да се следват стриктно инструкциите. Като медикаменти по време на хранене.

D3, съдържащи мултивитамини се препоръчва да се приема сутрин след закуска, като холекалциферол се абсорбира по-добре до обяд. В хода на лекарството, обикновено един месец. Можете да ги повтаря 2-3 пъти годишно.

След съответния анализ, деца до три години с дефицит на калций може да предписват Калциев D3 прах за деца. За получаването на флакон суспензия с прах до 2/3 от неговия обем се напълва с гореща вода при стайна температура и се разклаща добре да се получи хомогенна течност. Курсът ще продължи в продължение на 1 месец. Лекарството се приема 1 път на ден след закуска. Не трябва да се приема с желязо-съдържащи лекарства и антибиотици няколко тетрациклини.

Възрастни витамин D3 се прилагат в различни дозирани форми от таблетки и капсули за орално прилагане на разтвор за инжектиране. Най-сейфа са мултивитамини комплекси с витамин D3, те могат да бъдат взети, като превантивна мярка курсове 1-2 пъти годишно. Лекарствата са предвидени единствено от лекаря, който избира формата, режима на лечение и дозировка. Ако Вашият лекар е предписал D3, съдържащи наркотици, че е важно да се знае, че дневната доза от чист витамин D за възрастен не трябва да надвишава 10 микрограма (400 IU) за жените и 7,5 мкг (300 IU) за мъже.

инжекции в седалищните мускули или бедрото. По време на инжекции, е важно да се държи под контрол на нивото на калций и веднъж седмично премине кръвен тест.

Лекарството се приема сутрин, 1-2 пъти на ден по време на хранене, дъвчене или гълтане и питейна вода. Дозировката и продължителността на курса, както е предписано от лекар, и трябва да се придържа стриктно към тях.

Такива хранителни добавки, те пият веднъж на ден -. Сутринта след закуска и 1 таблетка, за 1 или 2 месеца

мехлем или крем се прилага два пъти дневно върху засегнатите райони. Не се препоръчва да се използва лекарството за лицето. Деца и бременни жени, тези средства не са показани.

Този продукт се препоръчва да се вземат не само децата, но и възрастните, особено в старческа възраст, тъй като това:

Жените и го приемам за поддържане на младостта на кожата. – това подобрява състоянието на подкожната мастна тъкан и кожа

Препоръчителна дневна доза за възрастни е от 2 до 5 гр. По-добре е да се вземе лекарството в капсули, той мие с вода след хранене, те не разполагат с неприятния вкус и мирис. Обичайната курса на лечение е 1 месец.

Рибеното масло не може да се приема при проблеми с пикочния тракт, и щитовидната жлеза, както и свръхчувствителност.

Най-доброто е продукт на норвежкото производство на местни продукти на качествени продукти, произведени в рибни фабрики Мурманск и Arkhangelsk.

И двете лекарства са от най-високо качество и отговарят на всички международни стандарти. Единственият им недостатък е високата цена.

за бременни и кърмещи жени трябва да вземат специални мултивитамини с витамин D и ядат здравословна диета. Но рибено масло по време на бременност е забранено поради риска от A-хипервитаминоза и хипертония.

Най-добър мултивитамини за бременни и кърмещи жени, които са назначени още при планирането на майчинство и приета до края на лактацията:

двете лекарства не са назначени за камъни в бъбреците и повишени калций в урината и кръвта се дължи на, съдържаща фосфор и калций.

Често като аналог на витамин D3 в разгледа рибено масло. Но тези лекарства имат фундаментални различията си. В допълнение към витамин D, съставът на последното включват полиненаситени мастни киселини омега-3 има положително въздействие върху кръвоносните съдове, както и витамин А и антиоксиданти. Ето защо “старомоден” метод е незаменим за хората, страдащи от сърдечно-съдови заболявания. Това предотвратява образуването на кръвни съсиреци, понижава кръвното налягане, бори свързани с възрастта промени, подобрява еластичността. Добре е да се вземат в комбинация с витамин Е, така че по-добре се абсорбира от организма.

Витамин D3 често се предписва за проблеми с костите и ставните тъкани, и абсорбцията на калций. Преди определяне на D3, съдържащи лекарството, извършва подходящи лабораторни изследвания.

Какво лекарство да предписват при всеки конкретен случай реши лекаря.

… Ще говорим за това лекарство, тъй като Aquaderm. Запознат съм с него преди известно време. Първата среща се проведе преди 11 години. И сега, десет години по-късно, той не се е променила малко … С двете деца сме употребявали наркотика, като превантивна мярка. Нашата мощност на дозата е една капка на ден. Трябва да се вземат всеки ден, но педиатър ни посъветва да се паузи в събота и неделя. В случая с най-голямото дете са възникнали никакви проблеми, включително алергични реакции,. Дори и работата на дозатора от самото начало бях доволен. Аз съм млад и зелен, кашлица, кашлица, не четат инструкциите, бране на витамините дете директно в устата си. Това е необходимо в лъжицата с вода, за да се разтвори Аз вече са се научили, когато той спря да приема … Но с втората бебето мина толкова гладко. И това разбрах, само на втората зима. За съжаление, този инструмент е причинил доста тежка алергична реакция. На лицевата страна на бебето е червено като попарена котка, и червата, съответно, отразени веднага (появиха кървави ивици). Спяхме смутено, а в следобедните часове и направи точно това, да плаче. Не знам дали това е директен ефект на лекарството върху нервната система или поради болката и процеси в червата от алергии … Аз дори не знам нагоре или надолу, за да постави пръст. Инструментът е много подходяща и за по-голямото дете и не отговарят на Junior …

Tytta ​​STRONG>

След един неприятен случай на витамини Мултивитамини съм заклет никога да купя на сина непроучени витамини. Опитайте се да ограничите достъпно рибено масло. Но тук отиваме в детската градина (ние вече сме на 5-годишна възраст) не е първата година, и продължават да се нарани. Реших да засили имунната система, включително с помощта на витамин “азбука. Детска градина”. Изборът не е случаен: дете на колега, след като разбира от тези витамини болки в много редки. Реших, че не е-е! Така че аз купих витамини тези цветни детски … СЪСТАВ Всяка таблетка Аз съм доста доволен. Детето ми не винаги се яде всичко, което се готви, и тъй като недостиг на хранителни вещества, може да не е толкова забележимо, колкото може да бъде възрастен. Ядохме витамините точно така, както се препоръчва в инструкциите: 1 различни таблетни 3 пъти на ден. Но ние отидохме в градината, така че вземат хапчета, бихме могли само два пъти. Изберете да се даде на себе си бебето – това, което той иска да яде, че и да ядат. Това продължава до края на седмицата. В края на седмицата изведнъж забеляза, че синът ми се зачерви и започна да отлепете бузи и ръцете му. Това ми се стори странно, защото няма забранени алергенните храни, които ядем. Преиграва ние: ядки и багрила. Методът за отстраняване премахнем гайките и производните багрила. Аз не защото тези бои, които хапчета са с различни цветове? Алергия се проявява винаги имаме зачервяване до усложнения, като ангиоедем (TTT, че това е само форма веднъж). Пълният състав на таблетките е толкова сложна, че могат да се настанят само дребен шрифт от страна на кутията. Познай какво синът ми е алергичен – просто невъзможно. Тук имаме възникнала неприятната ситуация. Изяден витамини себе си, къде да отида. Мама на алергични деца, бъдете внимателни!

кост, Омска

Тук приключи моята опаковка калций DZ Nycomed Forte, и реших да напиша за своите преживявания. Калций купих, защото аз започнах да се разпада един зъб и си помислих, че калцият може да ми помогне да се справят с този проблем. Защото зъби какво да се разиграват. Аптеката ме посъветва тази фирма, в момента на покупка цената е около 80 щатски долара. Вкусът му е като тебешир. Аз просто взех едно хапче и да се дъвче. Аз абсолютно не ми харесва … Видях 2 седмици и месец по-късно отново още 2 седмици. Резултатът: зъбите са много по-силни. Ефект върху косата и ноктите не съм забелязал. Но сега съм спрял хрущене на кости в областта на коленете, въпреки че по-рано във всеки клек, скърцането беше точно срещу ефектите на room.Side които не са причинени. Препоръчайте!

Анастасия Bird

Момичета, не си дадете сами витамините, не забравяйте да се консултирате с вашия лекар! По време на бременността, лекарят, който е водил бременността ми беше напълно против да приемате витамини. Но въпреки това, бременност аз нарязани две “Elevit” за 30 дни, аз ще ви кажа защо. Започнете с факта, че бременността съпругът ми и аз бяхме подготвени шест месеца преди планираната бременност, изпи двата курса на витамини, включително фолиева киселина и различни комплекси, провеждане на здравословния начин на живот, отлетя за почивка на морето, дори вече е бременна. Проблеми с имунната система, която имах, имали настинка, аз много рядко и обикновено роди лесно и без температура. Е, аз забременях през лятото и есента, просто, просто започна втория триместър, болен, първо на 13 седмици и след това при 20, но не на шега, с температурата, дори нарича линейка. Чрез пет дни аз възстановени, аз бях освободен като, но минаваше седмица и, отново, хрема, гърлото. След консултацията няколко лекари предписват антибиотици мен, аз не исках да се пие !! Това беше толкова тъжно и страх за бебето, какво е това? Аз не разбирам защо, тъй като храната е разнообразна и правилна, плодове, зеленчуци, червена боровинка плодови напитки, почти ежедневно прясно изцедени сокове и т.н. Но очевидно това не е достатъчно за имунитет и дори и най-малката вируса бях завършен ((( ((((доктора терапевта, ми каза, че витамини определено трябва, че тялото не може да се справи, а след това с лекаря, който ме видя омекотена (все още почти пет месеца на бременността, бях отвес в 1.5 кг и няма печалба, въпреки че токсичността е направил не съществува) и даде наистина витамини -. Elevit пронаталистична, разбира се в един месец започнах да пия, щеше около 20 на седмица, гадене не е проблем с “пикая” е, но те бяха за допускане на Eleven, от начин сега не пия, че сте бременна, няма такива проблеми))) така че, прием на аскорбинова киселина, тя не засяга))) аз го Нарежете един месец, след това втори курс изрязват на 34 седмици, когато много болен съпруг с грип и аз се грижеше за него, защото никой друг не е бил, и в този период болен, О, колко съм искал. вярвам, че поради т о аскорбиновата киселина за цялата бременност, аз вече не е болен! И аз няма да бъдат убедени, че витамините бременни жени не могат да пият и не е желателно, понякога не, без да ги да управляват. Дори и с добра храна, плодове и зеленчуци в магазините, особено през зимата, оставя много да се желае. Цената на Elevit пронаталистична = 500R за 30 парчета Тогава аз пих до единадесет след раждането и няма проблеми с косата или ноктите или зъбите никога не съм имала! Повярвайте, че допускането на Eleven, изигра не малка роля. Така че момичета, аз препоръчвам Elevit пронаталистична! И ги разглеждаме някои от най-добрите витамини за бременни жени! Но, не забравяйте да се консултирате с вашия лекар преди да приемате лекарства, включително витамини!

Годините вземат своя дан, и те оставят следи по външен вид на лицето. Така че, кожата става отпусната, косата започва да пада и става сив. Има различни заболявания (аз няма да се изброят всички тях). Някои хора не се роят тези признаци на внимание, вярвайки, че това трябва да се случи. Докато другите търсят методи, които да позволят малко по-дълго, за да бъдат здрави. Аз се влошава значително зрение, епидермис спряха да изглежда деликатен, се появи съдови и сърдечни заболявания. Разбира се, аз се третира със средства, определени лекари. Някои от симптомите на болести изчезват, а други не. Тогава ми лекар ми предписани капсули рибено масло. Възложено на лекарството Купих на втория ден и започнах да използвам капсули на златист цвят на трите парчета три пъти на ден. Когато един месец е преминал от началото на процеса на изцеление на състоянието на тялото (вътрешно и външно) се стабилизира. Кожата вече не обелват и се пукнатина. Визуално възприятие се е увеличил. Кръвното налягане рядко ме притесни. С една дума, аз започнах да се чувствам млад. Основните активни компоненти и добавки са различни наситени мастни киселини – омега-3 и омега-6. Има също така и мастноразтворими витамини А и D. Тези вещества са включени в оптимизиране на ефективността на визуални органи, кожата, храносмилателната и дихателната системи. Също така, те образуват и укрепване на зъбния емайл. И първият от двата витамини е много ефективен антиоксидант. Полезните свойства на масла, извлечени от черния дроб на риба, толкова много, че да се пише за тях в една кратка статия – преразгледа невъзможно. Имайте предвид, че в моите здравето добавки са имали положително въздействие.

Доставката на витамини е винаги по-добре да се запълни по естествен път. Но има моменти, когато това не е възможно, поради обективни причини, както и липсата на жизненоважни вещества може да доведе до необратими последици. Недостигът на витамин D3 може да се коригира ситуацията техника D-съдържащи лекарства, но те трябва да се вземат въз основа на резултатите от лабораторните изследвания и под наблюдението на лекар.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...