Новини

Smoke out – къде да го купя и как е цената?

вредата от пушенето дим

Цялата история на човечеството се състои от епизоди на славната борба: срещу настъпващите ледника, гръцките богове, язвата, системата за роб, хипитата и, разбира се, застрашените видове. Всички тези страховити противници бяха победени, което позволява на човечеството да се превърне в по-висок и по-силен.

Но днес има нов враг: нездравословен начин на живот. Със завидно постоянство хора стоят на борбата срещу затлъстяването, тютюнопушенето и нездравословна храна като че ли е някакъв чужд нашественик или проповедник на чужда религия, която се изповядва любов, мир и хармония.

Такова постоянство достоен за по-добро приложение. И това би било чудесно, ако имаше един лесен начин да се отървете от този бич.

Изтикаме. Както спрей ще помогне да се откажат от пушенето?

Този метод е. Най-малкото, уверява всезнаещ интернет:

Този спрей обещава да се отървете от тютюнопушенето в само за 14 дни. Формула C10H14N2, която е декорирана с надпис “странични ефекти” EM> е формула на никотин. И като като присъства в състава. Но никотин не е лесно, и медицинско.

Никотинът е алкалоид, който не е толкова вредно за организма. Не е тайна, че основната вредата от пушенето причинява не никотина, както и различни примеси и продукти на изгарянето, които влизат в организма чрез изгаряне на цигарената хартия и тютюна.

Защо тогава се мотае всички кучета върху него никотина? Номерът е, че това вещество води до пристрастяване. Оказва се, че основните причини да не навредят той, но точно защото никотинът е толкова трудно да се откажат от този лош навик.

Но това, което е медицински никотин? Това е никотин, която се различава в химични свойства от веществото, извлечени от тютюневи листа. Единствената разлика е, че той се синтезира по синтетичен път. Такава никотин прави много по-малко увреждане на тялото поради липсата на вредни продукти от горенето и примеси.

Така че много лекарства от цигарите съдържат малки дози никотин за намаляване на никотин период отнемане на отказване от цигари.

Но има един важен момент: никотина не може да се счита за “медицински”, ако не е част от медицинския наркотик. Може ли да се помисли за това пръскане да бъде? Не. Не е трудно да се провери чрез търсене на името на спрея в регистъра на лекарства за Украйна и Европа.

Това е снимка от украинските основни лекарства. На интернет страницата на Федерацията EUROPEN също очаква Няма резултати от търсенето. Следователно, дим не е supplementbut никотин в състава си не може да се счита медицински.

Принципът на действие на дим. Тя е сложно

Този въпрос не е точен отговор. Споменаването на никотин води до извода, че този спрей подхранва организма малки дози никотин. Но след това на целевата страница ни дава лицето в следното изявление:

Спреят съдържа медицински никотин, но в същото време … показва тялото на никотин! Кой беше този текст? Как е възможно да се разбере?!

Добре, ако това уточнение беше някъде в края на описанието на рекламата, когато нищо неподозиращия посетител вече забравил за “медицински никотин”. Но не, тези блокове са поставени на уебсайта един след друг, в непосредствена близост:

Така че, изглежда, продавачите на спрея не могат да решат това, което прави този supplementdelivers никотин или го показва.

Съставът на продукта. Има и още нещо пуши

За да се хвърли светлина върху този въпрос помага информация за състава:

Медицински никотин. Отчасти това е посочено по-горе, ние разгледа въпроса за нейната ефективност и работа.

Екстрактът от Срок за Кола. Тя добавя популярната “Кока-Кола” и е в смисъл на bodrosti усетите прилив на сила. Не е ясно, че този компонент прави в състава на никотин спрей, особено в комбинация с …

ул. Жълт кантарион. Успокоява и нормализира нервна система. Свойствата на Hypericum, разбира се, е известно, но как е Срок за Кола? Защо има две противоречащи компонент? Производителят е или много глупав, или да ни лъжете.

екстракт от мента, маточина и ментол. Използва се като освежители за дъх. Все още няма оплаквания.

Така че, ако се отдели зърното от плявата, ценните удобства за нас е, че никотинът в спрея е все още там. Но пък да се отървете от пушенето? Слушайте експертът.

Становище на “експерт”. Daniel S. препоръчва!

Ето какво ни опитен лекар-психиатър:

Както можете да видите, то се ограничава до “реклама” език и не обясни как работи този инструмент. Не е ли странно, че лекар-психиатър прибягва за помощ към спрей, че не е наркотик? Не е толкова странно, като се има предвид, че експертът е изобретил и негова снимка може да се намери на популярния Microstock:

Тъй като продавачите си означава, че не може да се обясни разумно как работи отново ще трябва да потърси обяснение от интернет.

свобода от непушачи използване никотин медицински

Въпреки, че ние установихме, че юридически EM> този никотин не може да се нарече медицински, но в действителност името не е толкова важно. Основното нещо, за да се разбере как тази техника работи и как ефективно е то.

От статията “Медицински никотин е отрова в полза на”, научаваме, че замяната на никотин се случва на два етапа:

  • Първият е свободно от поведенчески пристрастяване. И необходимостта от това медицинско никотин. Тютюнопушенето причинява мощно психологическо пристрастяване, така че пушачът трябва да свикне с идеята, че никотинът може да бъде получена без цигари
  • Вторият е за постепенно намаляване на дозата на никотин до пълно недостатъчност.

Според статията от Wikipedia за nicotinecontaining терапия спрейове с никотин по-ефективни от плацебо, но най-добър резултат дава прилагането на комбинирани фондове са:. Никотин кръпка, гума и т.н.

Резюме дим

Никотиновите спрейове понякога помагат да се откажат от тютюнопушенето. Но това не е най-ефективното средство: по-добре е да се използва комбинирана терапия и да се потърси съвет от специалист

.

Що се отнася до дим, този инструмент не вдъхва доверие. Къде е гаранцията, че съставът на спрея е наистина синтетичен никотин? Може би това е свеж дъх. В крайна сметка, към наркотиците, той не принадлежи.

“специалист”, което потвърждава неговата ефективност – измислен и маркетолозите са объркани в своите истории: те обещават да излизаш на никотина от тялото, като се използва спрей, който съдържа никотин! Така че този продукт изглежда доста подозрително. Ако не могат да бъдат сбъркани – можете да го изпробвате сами. Само не забравяйте да споделите получения опит в коментарите.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...