Smartwatch V8 - часовник, колко струва и как действа тя?
Новини

Smartwatch V8 – часовник, колко струва и как действа тя?

Съвременните технологии позволяват да се създаде оригинален интелигентен часовник

Smartwatch V8. Оригиналният модел на тези часовници е оборудван с фитнес функции, камера и функция подкрепа СИМ-карта, безпроблемно се синхронизира с притурки на Android операционната система.

Watch Smartwatch V8 може да се използва като слушалки: на малък известията за получени съобщения. Конектор за MicroSIM карта,

може да поддържа 2G мрежи. Притурката може да се използва като добавка към мобилния телефон, да провеждате разговори и изпращане на съобщения.

Преглед Smartwatch V8

При проверката на Smartwatch V8, струва си да се отбележи, че тялото на SmartWatch е напълно метал. Отличителна черта на притурката е функцията за свободни ръце. Удобството на тази опция е отбелязано в коментар за Smartwatch V8.

На екрана на часовника показва уведомление, честотата на които можете да персонализирате. Притурката е оборудван с прилична камера, която може да стреля видео и да правите снимки с резолюция от 3 MP. Въпреки компактните си размери, часовникът е многофункционална и може да се замени с мобилен телефон.

Функции на Smartwatch V8

 1. Изпращане на уведомления за пропуснати повиквания.
 2. Player за възпроизвеждане на музикални състави.
 3. слот за SIM карта.
 4. Бързо синхронизиране с вашия смартфон.
 5. Функцията за контрол на режима на сън.
 6. Специално напомняне.
 7. Clock е синхронизиран с притурки за Android и IOS.
 8. Вграден календар.
 9. Интегрираният калкулатора.
 10. Функциите на таймер и хронометър.
 11. Вградена аларма функция и часа.
 12. OL>
  Характеристики на Smartwatch V8

  Реакциите по повод Smartwatch V8 потребители казват, привлекателен и оригинален дизайн на притурката. Тялото е направено от метал с пластмасови вложки. Елегантният дизайн ви позволява да носите часовника с всички дрехи, без страх от несъответствия.

  Определяне часа

  Отзивите на потребителите Смартчасовник съобщават, че смарт часовници са компактен заместител на смартфон с различна функционалност. Малък притурка ще ви помогне да се справят с всяко предизвикателство в ситуация, когато няма възможност да се използва напълно смартфон.

  Високо качество

  Интелигентни часовници са изработени от висококачествени материали. Заслужава да се отбележи високото качество на изработка –

  всички части се затварят плътно, без пропуски или отпуснатост. Тялото е направено от метал с добавка от стъклени елементи.

  Ползите от Smartwatch V8

  мнения за Smartwatch V8-често се споменава като един необичаен функция като напомняне, че физическата активност, включително и крачкомер и калории брояч. Всички данни, събрани от тази функция се превеждат на смартфона и записват в специален допълнение. Sync с вашия смартфон ви позволява да контролирате своя фотоапарат с помощта часа

  Трябва да се отбележи също така появата на смарт часовници: тялото на притурката е изцяло метален, траен и мек каишката е направена от висококачествен каучук. Моделът не е захваната за китката и не оставя следи върху кожата, дори и след продължително носене. Чрез използването на мека

  гума часовник може да се носи дори по време на спортната тренировка. Каишката не е триене на кожата, стихва, а не по време на разкопчана активни движения

 • Бързо синхронизация с джаджи, работещи с Android и IOS системи. Благодарение на тази функция, екрана на часовника показва известия за пропуснати повиквания и съобщения, които могат да се четат с помощта на смарт часовници без да вадите телефона смартфон. Отговор на получено съобщение по всяко време след като го прочетете. – зависи от текста
 • Сила. Обосновката на часовника е изработен от висококачествен материал с висока якост с въвеждането в дизайна на шок абсорбиране елементи, които предпазват приспособление от чести удари, вибрации и повреди.
 • Благодарение на тази машина решение, потребителите могат да носят часовника на регулярна основа, без да се бои да ги увреди, дори по време на обучението. Собствениците на притурката многократно потвърди своите рецензии на Smartwatch V8, че часовникът може да се носи по време на фитнес зала.
 • Умните часовници помогнат да се справят с проблема с безсъние: интелигентните електрониката анализират статус на

  потребителя и да дават съвети за постигане на дълбок сън и режим за възстановяване

 • .

 • Широко функционалност и голям брой допълнителни функции, което значително опростява използването на приспособления и оптимизиране на работния ден в правилното им използване.

Оригинален подарък Smartwatch V8

Смартчасовник Смарт Watch, е модерен и уникален притурка, която ще се превърне в един необичаен подарък за тези, които ценят многофункционална компактно устройство. Вграден цветен дисплей и висококачествена работа в съчетание с стилен дизайн правят умни часовници популярен аксесоар, който се радва на голяма популярност. Допълнително предимство е ниската цена: много аналози са много по-скъпи с много по-малко функции

.
Технически характеристики на притурката

Спецификации Smartwatch V8:

 • вътрешна памет от 32 MB.
 • Възможността за разширяване на паметта до 32 GB чрез инсталиране на карта с памет.
 • слот за SIM карта.
 • гривна часовника е изработен от високо качество мека гума.
 • За се използва корпус стомана НАГОРЕ.
 • Диаметърът на избиране е 3.1 см, което е много за такова приспособление и позволява да се помисли за малките детайли.
 • Компактните размери на приспособление за:. 5,6×4,8×1,5 см
 • Вградена камера с резолюция от 1.3 мегапиксела.
 • Функционален дисплей с добро представяне. Резолюция 240×240, TFT22

 • меню Притурката напълно Russified, в настройките изберете езика. – английски или руски
 • лесно да се синхронизира с операционни системи като IOS и Android.
 • Голям списък с допълнителни функции:. Подкрепа 2G, вграден будилник, браузър, калкулатор, календар, възможност за записване на контакти, режим на управление система за сън, крачкомер и Calorie Counter на

Недостатъци на притурката

Специална и сериозни недостатъци от смарт часовници Smartwatch V8 не: повечето от тях са чисто индивидуален и се категоризират като “неудобно да се използва” за конкретен потребител. Въпреки това, следва да се отбележи трудностите, които срещат по време на операцията на притурката:

 • Въпреки ниското си тегло, посочени в инструкциите на Smartwatch V8 отличава със своята масивност: да свикнеш с това ще отнеме известно време. Недостатъците често включват тази точка обаче обратната връзка от Smartwatch V8 потребители имайте предвид, че тези размери не влияят отрицателно на работата и да носят на часовника.
 • при ярка слънчева светлина часа на екрана започва да бледнеят и Shine, което е доста трудно да се види нищо на дисплея. Можете да коригирате проблема, след правилна настройка на притурката.

Дали да закупи Смартчасовник Смартчасовник?

Разумната цена на притурката я прави достъпна за повечето купувачи. При поръчка на оригиналния модел от официалния производител на часовника може да се върне, при условие, факта, че не отговарят на посочените параметри на производителя. Умните часовници имат дълъг живот и не се провалят и не спират, има защита от ниски температури и влага.

Оригинален часовник Smartwatch V8 могат да бъдат закупени от търговци на дребно специални или от официалния производителя. Широка гама от функции, интуитивно управление, бърза синхронизация с притурки за IOS и Android направи часа незаменим устройства, които ще ви позволи да поддържате връзка, дори в ситуации, при които няма достъп до мобилен телефон. Допълнителни функции под формата на крачкомер, калории брояч и контролира съня помощта за поддържане на здравословен начин на живот, за потребителите, благодарение на защитата на притурката да го носят, дори по време на спорт.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...