Новини

Silane Guard – течност стъкло, ревюта, цена, къде да се купуват, купуват сега,

е специален полиране композиция с ефекта на течност стъкло, което обхваща части от каросерията на автомобила. Liquid Силан Уилсън стъкло Guard, произведени от японската компания Уилсън. Инструментът ви позволява да създадете водоотблъскващ ефект и предпазва боята от малки драскотини и механични повреди и от агресивни реагенти през зимата.

Иновативна технология е помогнал да се създаде лесен за употреба еднокомпонентна вещество. Отзиви за течен Силан Уилсън стъкло Guard позволяват да се прецени неговата популярност сред потребителите.

Преглед на конкурентни фондове Силан Guard

За да се гарантира на защитните свойства на организма, много собственици на автомобили използват специални инструменти. Те включват нокти и восъци. Всички тези вещества имат ефекта: Да, колата е лъскава и тялото има защитен слой, но основният недостатък е краткостта на този имот. Тези съединения се промиват в първите миещи средства. Силата на защитния слой, създаден от тези средства е много малък, така че можем да кажем, че те имат декоративен ефект и защитните свойства на тяхното условно.

обновяването на японски производителя използва silonovoy основа за създаване на течност стъкло. Това вещество се гарантира защитата на повърхностите на тялото за цяла година. Поради състава на автоматично ще имат отличен външен вид лъскава повърхност и добра защита срещу агресивната среда за дълго време. Това покритие няма да се измие през ръчно или механично перална машина, и по-вероятно да се предотврати почистващи средства за унищожаване на покритие материали на тялото.

Благодарение на добра корелация между цена и качество Силан Уилсън Guard ще се хареса на собствениците на автомобили. Преди да купите превозно средство, трябва да се провери целостта на продавача, а не да си купи фалшив. Нашата компания гарантира високо качество на продадените стоки.

Метод на прилагане Силан Willson Guard

вещество прилага към повърхността на машината, тя трябва да бъде направено в полето, защитени от пряка слънчева и прах. Не може да се използва състава при минусови температура на околната среда. Нова Уилсън Силан Guard преди приложение изисква изследване за това решение се прилага по една малка част от тялото. Моля, имайте предвид, че използването на веществото не е навсякъде.

Да го кажем не на такива подробности за колата: EM>

  • пластмасова повърхност;
  • бронята автомобила;
  • каучук или хромирани части;
  • стъкло и фарове.

При получаване на финансиране за тези авточасти трябва да ги избършете с влажна кърпа. Ако веществото върху дрехите ви попадне, изплакнете го с вода.

Feature на молбата е, че след прилагането на Уилсън трябва бързо да извърши полирането. Да не се използва полски с течен стъкло ефект е възможно само в една стая, която е добре проветрено. Имайте ясното Силан Уилсън гвардия невъзможно: отваряне на бутилка, трябва да го използвате веднага

.

комплекта включва инструмент Силан Guard Уилсън, специална гъба апликатор и почистване кърпа, за да избършете. Прилагането на веществото, е необходимо да се защитят ръцете с латексови ръкавици. Основният компонент в състава е силан, тя не може да се консумира, трябва да се държат далеч от огъня извън обсега на деца. Ако случайно веществото попадне върху кожата на лицето и очите, трябва да се изплаква с вода в продължение на 15 минути.

Преди прилагането на веществото, което трябва да се измие и изсушете колата. След това трябва да се третират с обезмаслител до всички части на тялото, а след това се прилага Силан охрана и raspolirovat кърпа. Остави колата в продължение на 8 часа, за да консолидира ефект. Подробни инструкции за употреба е в опаковката.

Съхранявайте опаковката трябва да е с температура 40 градуса. Невъзможно е да се предотврати замръзване и съхранение при температури под нулата. Да се ​​пази от контакт опаковки слънчева светлина. Срок използване на продукта е на 5 години, считано от датата на производство.

Предимства на течност стъкло Силан Guard

инструмента е лесно и икономично прилага. След като избършете се оказва отличен резултат, който не се различава от по-скъпи продукти.

Тялото на колата наистина ще има отличен блясък за цялата година. В допълнение, според много експерти, инструментът гарантира вода репелентни свойства се дължат на органичен филм, който се появява на повърхността. Коли за дълъг период от време ще бъдат защитени от агресивните лоши метеорологични условия и ще остане ясно.

Основните предимства на силан Willson Guard включват: EM>

  • осигурява ефекта, което гарантира устойчивост на влага
  • обработка може да бъде всякакъв размер автомобил;
  • лесно нанасяне на състава дава възможност за получаване на цялата работа за кратко време;
  • благодарение на специална технология, продуктът може да се прилагат в няколко слоя;
  • дебелината на покритието надвишава восък няколко пъти;
  • дълготраен ефект на обработка автоматично.

придобиването на Уилсън Силан Guard

да купя течност стъкло за автомобил на нашия уебсайт. мениджъри на компанията ще отговорят на всички ваши въпроси и съветват по отношение на прилагането. Цената на продукта е най-добрият в региона. Можете да поръчате доставка на стоки по куриер или транспортна фирма. Плащането се извършва във всеки удобен начин за клиента. – тя може да бъде в брой или по банков път, както и пластмасова карта банка

Официалният уебсайт представя подробно описание на продуктите, които ще предоставят отговори на всички въпроси и правилно вземете необходим инструмент. Ако не знаете къде да купя автомобилната течност стъкло Уилсън, поръчате продукт от нас и със сигурност ще бъдат доволни от покупката си.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...