Красота

Realquit – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

Стандартният комплект включва два Realquit biomagnet и инструкции за употреба. Механизмът на biomagnetic следното:. Biomagnify фиксирана върху външната страна на ухото, до точката, която контролира сцепление на тялото за пушене

Устройството има бързо въздействие върху съществуващата зависимост никотин (като принципа на акупунктура). Като се има предвид, че качеството на покритието се използва 24 карат благородни метали, biomagnify лишен от възможност да предизвика алергични реакции, говорене естествен употреба.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА Realquit

Realquit е лесен за използване, за разлика от другите методи за устойчивост на никотиновата зависимост.

Всичко, което трябва да направите, е:

 1. За да поставите biomagnify на върха на пръстите ви.
 2. Biomagnet малко място върху външната част на ухото.
 3. Biomagnet голям да се постави на гърба на ухото.
 4. OL>

  Благодарение на естествените свойства, Realquit здраво закрепени и не може да падне. Wear не е цял ден, и около 3-4 часа на ден.

  Подробно описание на създаването на Realquit

  Преди Realquit е спечелила доверието на милиони вече бивши пушачи в света, продуктът е бил внимателно проучени, а на неговите години, прекарани развитие.

  Днес Realquit има защита под формата на един свят, патент, като уникална технология.

  Няколко независими прегледи и изследвания потвърдиха, че Realquit е медицинско високотехнологично устройство, което е ефективен срещу тютюнопушенето.

  основните елементи на TECHNOLOGY Realquit
  в 50-д години на миналия век, френски лекар и учен Пол nogie направи блестящо откритие, наречено “аурикулотерапия”, която е в основата на работата на устройството Realquit.

  Самата същност на аурикулотерапия е, че формата на ухото съответства на човешки ембрион в обърнато положение. Всяка отделна част на ухото има връзка с някоя част на тялото. Освен nogie установено, че сигналите за болка във всяка част на тялото могат да бъдат отстранени чрез масаж, обгарянето с билки, акупунктура или електрическа стимулация на определени области на ухото.

  аурикулотерапия е широко разпространена в китайска медицина като един от най-ефективните средства за борба с болката, химическа зависимост и за лечение на соматични нарушения.

  В 1997 година е значимо за аурикулотерапия, тъй като тя получи официално одобрение за използване в лечебни заведения на Съединените щати. И днес хиляди американски рехабилитационни центрове по във вашата програма за лечение добавя аурикулотерапия терапия. Заслугата на разработчиците Realquit е, че сега всеки може да си позволи лечението на този вид, да се освободим от зависимостта от никотина без помощта на непознати, наркотици и институции.

  Коментари за Realquit с тютюнопушенето

  Отзиви за RealquitEDGAR, В рамките на една година и половина години, пропилени един куп пари на различни добавки, средства за отслабване, електронни цигари и други глупости. Резултатът – няколко седмици се откажат, а след това започна tabachit. Realquit-баща ми ми даде. Ефектът се чувствах на 3-ти ден и оттогава постепенно се откажат. Сега се чувствам ароматите и вкусовете, да диша по-лесно, и най-важното е, че тези стотици … че аз се харчат за цигари, сега прекарват повече приятни неща!

  МАРИНА, От гимназията имам пристрастяване, постоянно се опитват да откажат цигарите – не е достатъчно воля, която е разочарован отново и отново … С Realquit въведена ми от приятел в миналото също заклет пушач. Един идва при мен и казва: “Аз се откажат от тютюнопушенето”. И разказа как … в продължение на шест месеца не пуша, чувствам сто)) Благодаря ви много !!!

  Юлия, аз отдавна исках да се откажа, но беше много страх, за да получите по-добре. Магнит Realquit аз веднага забелязах, той гарантирано освобождението от пристрастяване, без риск от напълняване.
  Сега тя е бил 3 месеца, жаждата за цигари, сякаш никога не съм бил! Фигура, коса, нокти – всичко е в ред! Щастлив съм!

  в

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...