Красота

NikotinOFF – как да се откажат от пушенето, цена, къде да се купуват, мнения

Има много капки, хапчета, лепенки и други лекарства, които помагат на хората да се откажат от тютюнопушенето. Но никой от тях не може да се отърве от страданието, неизбежно побой на пациента по време на ранния период на отказване на тютюнопушенето. То се изразява най-вече психологически дискомфорт. Как да се избегне, когато отказване от цигарите?

Оказва се, че там е инструмент, който ви позволява да напусне лесно да се купуват без симптоми на абстиненция. Тя се нарича “Nicotini”.

Капки за пушене NikotinOFF

“NikotinOFF” ( “NikotinOFF”) – тя пада на използването на които, ако се доверите на рекламна информация, можете бързо да се отърве от зависимостта от никотина. Пълният отказ от цигарите ще се случи в по-малко от месец. Освен това, хората няма да получат никакви угризения на отнемане или психологически дискомфорт.

Допълнителни реакции:

  • възстановяване на сърцето, белите дробове, черния дроб;
  • отстраняване на страх, безпокойство и други неприятни усещания, свързани с отказване от цигари;
  • намаляване на апетита.

Инструментът няма никакви странични ефекти. Той съдържа само натурални съставки. Ефективността капки “, NikotinOFF” е около 80%.

Инструкции за употреба, NikotinOFF

Как да кандидатствате капка “, NikotinOFF”, на официалния сайт не е уточнен. Вероятно тази информация ще получите от консултанта по време на телефонен разговор. Освен това, след като получи средства в ръка, прочетете ръководството за работа. Може би “NikotinOFF” пие 3 пъти на ден – така се казва мнения. Единична доза (колко капки) остава неизвестна. Но известно време на лечение – това е 24 дни

.
Състав NikotinOFF

В състава капки “NikotinOFF” съдържа следните компоненти:

  • раци обвивка;
  • имел клоните на
  • Ливан мента.

В него се казва, че ракът е отговорен за отричането на човек от тютюнопушенето, тъй като тя премахва “никотин оттегляне”. Други вещества изпълняват само поддържаща функция.

клоните на имел, очиства организма от ефектите на пушенето. Достатъчно, за да вземе това растение в рамките на месец, тъй като белите дробове, черния дроб и други органи е напълно почистени и възстановени. Поне така пише в началото на текст реклама.

Но когато в списъка на компонентите на състава “NikotinOFF” това растение, се оказва, е изключително отговорен за елиминирането на “никотин глад”. Възстановяване на вътрешните органи е вече са ангажирани в черупка раци.

Като се има предвид противоречива информация на официалния сайт “, NikotinOFF”, няма начин да се определи ясно кой компонент е отговорен за това, което. В допълнение, механизмът на действие на имел се дължи на свойствата на витамин Е7, който не съществува в природата.

Последният компонент – Ливан мента. Тя е отговорна за състоянието на нервната система на пациента се откажат от тютюнопушенето. Това растение намалява апетита и облекчава стреса.

Мнението на доктора NikotinOFF

Основният механизъм на действие “NikotinOFF”, поради способността му да стимулира Α4Β2-никотинови рецептори. Именно тези рецептори, които са стимулирани от никотин компонент на тютюневия дим. Това означава, че се приема, че “NikotinOFF” работи по подобен начин.

Но в този случай е налице значително противоречие. В реклама “NikotinOFF” се противопоставя на никотин заместителни терапии.

Така че, ако продавачите не се излежават и механизма на действие е правилно, по смисъла на такава опозиция не е така. В този случай, капка “NikotinOFF” също са включени в броя на заместители на никотин, защото те стимулират никотинови рецептори а4р2.

Твърди се, че това фармакологично свойство има хитин, компонент на външната обвивка на раци. Това не е вярно. Хитин не притежава свойствата на п-atsetilholinovye. Следователно, механизмът за определени производители на действие “NikotinOFF” не е възможно. Вместо това, тя действа на нивото на плацебо. Това означава, че ако вярвате в ефективността на капки може да е достатъчно да захрани да се откажат от тютюнопушенето. Това помага:

  • Вземанията на доставчици относно ефективността на инструмента. Това предполага, че е 80%. Това означава, че допуска вероятността, че този инструмент няма да работи. Тя дава на човек да разбере, че 20% от успеха зависи от него.
  • Доказателство за ефективността на средствата. Официалният уебсайт на “NikotinOFF” предлага изобилие от доказателства в подкрепа на неговата ефективност. Той прави преглед и преглед от лекар и резултатите от клиничните изпитвания, дори ако те са измислени. Обяснява подробно механизма на действие и спектър на терапевтични ефекти. Полагат се всички усилия, за да убеди мъжа – пада “NikotinOFF” работа
  • Цената на продукта. Разплащателната няколко хиляди … за “NikotinOFF”, вие ще бъдете в състояние да се подвизава за борба с вредния навик. В противен случай, стигнал до осъзнаването, че пари се губи.

Всичко това подсказва, че “NikotinOFF” тя може да се използва като плацебо. Повечето хора, обаче, е малко вероятно да се отървете от лошите навици чрез силата на само едно предложение. Тези фармакологични свойства, тези капки не разполагат. Желанието да се пуши след приемането им няма да изчезне.

Цена NikotinOFF

“NikotinOFF” е … бутилка. За миг, за обещаеш 50% отстъпка. Това означава, че можете да си купите гел може да бъде само …. Но на игрището, ще трябва не една, а няколко бутилки от “NikotinOFF”, така че разходите за лечение на зависимостта от никотина в няколко хиляди … не могат да бъдат избегнати .

Къде да купя NikotinOFF?

В аптеката да си купи “NikotinOFF” невъзможно. Но за да поръчате тези капки могат да бъдат в интернет, на официалния сайт. Вие трябва да напишете номера на името и телефонния в празното поле и след това кликнете върху “Quit”.

След това ти се обадя на консултанта. Можете да го задават въпроси. Тогава операторът ще направят поръчка от Ваше име, ще бъдете уведомени за датата и приблизителното време на доставка капки “NikotinOFF”. В съобщението, което може да ги вземете в рамките на няколко дни.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...