Красота

HondroCream – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

Известно е, че дегенеративно дисково заболяване на гръбначния стълб по принцип нелечими. Нейните симптоми (болка, нарушения на усещане, ограничена мобилност), могат да бъдат намалени и дори напълно премахнати. Но това изисква нормализиране на теглото, подходяща поза, физическата активност като цяло, “работа върху себе си”. Въпреки това, на пазара има много инструменти за локално лечение, които са необосновани се предлагат на пациентите като средство за изцеление. Днес разкрива статия. Вместо да рисувам плюсовете и минусите на продуктите ще се показват, тъй като само една страница на сайта може да “направи пауза или” впечатление за нормални средства.

Какво чудо HondroCream? Чудо или измислица?

Да поговорим днес за “чудо крем” “HondroCream” (Hondroksid – в транскрипцията). Оферта да му се обадя и в бъдеще да не скочи толкова често на латиница. Какво можете да кажете за продукта, като посетите сайтовете, на които продава този крем включително тези, които наричат ​​себе си служител.

Разбира се, основното впечатление на всички местни средства за лечение на дегенеративни заболявания диск се създава, след като го прилага. Но на сайта е така, защото е създаден не само за реклама и търговски цели, но за да се даде на хората, и, може би, бъдещите пациенти информацията, която те имат нужда. Така че всичко, което е необходимо за добавката, ще откриете, че само след анализ на статията, който се намира на официалния сайт.

Сайтът е направен небрежно, с “бързината”, от една страница към друга – така наречената една страница “целевата страница”. Има огромен бутон: “поръчка” и няма как да напишат отзив. Ще помогне на хората, които не са запознати, след като в такава “трудна ситуация”.

Така че първото нещо, което трябва да алармират всички нормален човек (цитат): “… е мнения на потребителите на крем HondroCream, а не резултатите от научните изследвания са най-добрият показател за ефективност “.

Медицинска наука знае какво ефекта плацебо. Така че това е първата и най-сериозната грешка на създателите на сайта. Просто те дават своето несъгласие с доказателствената медицина и няма да се провеждат изследвания. Защо? Първо, тя винаги е скъпо. На второ място, резултатът е известен предварително. Cream, друг от многото стотици разновидности, обаче, тъй като монашеска чай от остеоартрит. По-добре по-ярка, хвърлят силни думи, а печалбата ще бъде.

Като създателите на сайта: “… на крема не само лекува, но и могат да бъдат използвани в превантивни мерки …”. Отново грешка. Преди да говорим за лечение, ще трябва да го докаже по някакъв документален случай, най-малко един. И ако това е така, не, не е нужно тези рекламни обяви. Те се твърди, че резултатите от изследванията не са най-добрият показател за ефективност.

Интересното е, че не е толкова поддръжници на изследвания върху ефективността на своите продукти, авторите твърдят, че “… всеки, който използва добавката, хора, участващи в спортни травми или при по-възрастните – резултатът е абсолютна” как ли бяха тези перфектно 100% без изследвания? Както се казва, глупости …

В общи линии, да си направите изводи. За да се продават много желателно. Много много. Е, продаде здраве, защо си противоречи?

Каква част от Chandrakirana?

Кремът също е доста добро, нормално, но нищо изключително. И кон екстракт кестен, и червен пипер с камфор, ментол, ела и евкалиптово масло. – тези съставки са често срещани в превозни средства за местна употреба с затопляне и стимулиращ ефект

Но, според авторите на текста “..horse екстракт кестен, дори и остеохондроза или остеоартрит, не позволява на тъканите да се разпадне ..”. Невероятно! Оказва се, че този крем не е за живи хора, тъй като ние говорим за разлагане. И такива груби грешки, е пълен целия текст. И не само лекарите, но и обикновените хора, които знаят как да се чете и да се мисли, всички тези “грешки” са очевидни.

Ментово масло произвежда охлаждане, разсейващи ефект. Да, този крем е в състояние временно да облекчи болката в остеохондроза на гръбначния стълб, може, при неусложнени случаи, като монотерапия. Разбира се, че е по-добре да се използва комплекс, най-вероятно като масажен крем, тъй като се основава на маслена основа.

В допълнение, има твърдение, че разполага с “- не само физически лица, а също и хипоалергенни.” Тогава там е твърдението, че този крем може да “… да се използва дори от онези хора, които обикновено са по тези добавки реакция е дразнене на кожата и зачервяване. В този случай, тези проблеми са отстранени”.

И това е, съжалявам, дело. В този случай, ако след употреба на народа крем документиран запис на алергии, потвърдете, че медицинска помощ, както и своевременно жалба до съдебния – медицинската експертиза (или дори по-специално), може да е на корта, за да спечели на вземането за причиняване на малко вреда на здравето. И ако тези хора ще бъдат много? О, и лети производителите на “тръба в тръба”.

Е, разбира се, “трик” – становище за това, което се случва “… бързо възстановяване на хрущяли, с последваща профилактика дегенерация”. Това е откровена лъжа, защото няма медии в света – виж статията хондропротектори: митове и реалност. Всички други ефекти са доста точни: облекчи мускулни спазми, премахване на отоци и т.н.

.
възстановително действия “HondroCream” на съдове

В заключение, в които се посочват терапевтични ефекти на нещастниците, посочиха “системата за тониране на плавателни съдове.” Тромаво термин е трудно да си представим. Не, да се напише: “. Екстракт от див кестен има тонизиращ ефект върху кръвоносните съдове, предотвратява оток”

В заключение, изглежда клетвата: “изключителни характеристики”. Или, да бъдат надминати?

По принцип HondroCream да купуват и използване е възможно, то е в съответствие с Nikofleks, Capsicum и други местни продукти. Той загрява поради червения пипер, и се охлажда за сметка на ментол и камфор. Когато дегенеративни заболявания диск и проява на остра болка в гърба може да се използва като локален инструмент, по-добре комбинирана терапия, заедно с добавки НСПВС, мускулни релаксанти и други добавки.

И, разбира се, на сайта трябва да бъдат написани от професионалисти, а само въз основа на действителното материал. И ако мечтата, а не в медицината !!!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...