Hephaestus Gel - негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт
Потенциалност

Hephaestus Gel – негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт

За много мъже с малък размер на пениса е източник на несигурност и комплекси. И дори собствениците на доста стандартни гениталиите често мислят, че е малко по-мечта да се увеличи. Доскоро имаше само един надежден начин за увеличаване на пениса – оперативни, обаче, и той имаше много странични ефекти и рискове. Днес, с появата на Hephaestus Gel , способността да се постигне желания размер появи всеки man.Natural и безопасна добавка е алтернативата само за хирургическа намеса. Лекарството за кратко време ви позволява да увеличите члена до 6 см дължина и 5 см в диаметър, за да се

отърве от комплексите и да се подобри качеството

на сексуалния живот.

свидетелството, на които да се прилагат

Инструментът е подходящ за хора от всички възрасти, които желаят да се увеличи размера на пениса и подобряване на сексуалната потентност.

Какво е Hephaestus Gel

Hephaestus Gel е уникален изследователски проект, който взема предвид всички особености на структурата и функционирането на мъжката полова система. Благодарение на активните вещества, съществуващи в състава, прониква средството дълбоко в кавернозен тялото на пениса, което води до силна притока на кръв към пениса и го кара да се увеличи поради непрекъснато разтягане. Принципът на действие на добавката на базата на легендарните тайни сексуални правомощията на азиатските мъже. Тя е с доказана ефикасност и успя да спечели сред представителите на силния пол широка популярност.

Ползите от Hephaestus Gel

Инструментът има много предимства в сравнение с традиционните средства и методи за уголемяване на пениса:

 • приложения за сигурност;
 • природен състав;
 • липсата на привикване;
 • гарантирано ефект за кратко време;
 • трайни резултати;
 • минимален брой противопоказания и странични ефекти;
 • активиране на кръвообращението и предоставянето на брояч ерекция;
 • повишено либидо;
 • елиминиране на сексуални разстройства;
 • подобряване на състава на сперматозоидите и репродуктивни функции;
 • повиши сексуалното чувствителност;
 • увеличи продължителността на половия акт;
 • активното растежа на Cavernosa корпуси и следователно пениса;
 • може да се използва като лубрикант;
 • лекота на използване;
 • достъпна цена.

  LI>

Сертификати за качествени инструменти

Добавката има патент на международен стандарт, лицензирани и сертифицирани в съответствие със стандартите и изискванията за безопасност и качество, одобрен и препоръчани специалисти andrologists и сексолози.

Добавката Hephaestus Gel за уголемяване на пениса

Основните активни компоненти на лекарството са както следва:

 • янтарна киселина – подобрява кръвоснабдяването на пениса, като се гарантира дълготрайни ерекция, повишава сексуалната издръжливост, укрепва кръвоносните съдове;
 • екстракт от листа и цветове върбинка – активира растежа на пениса и увеличава чувствителността;
 • Rhaponticum carthamoides екстракт – осигурява съдоразширяващо действие, подобрява кръвообращението, стимулира растежа на корпуси Cavernosa

.

Инструкции за употреба,

Препоръчително е да се прилага

добавката на дължина на еректиралия пенис половин час преди полов акт, триене с леки масажни движения. Използвайте в рамките на един месец.

Противопоказания Само алергична реакция към компонентите на гела.
страничен ефект

Не се разкрива.

Условия за съхранение

Гелът може да се съхранява на студено и сухо място. Срокът на годност е 12 месеца.

Отзиви на клиентите относно използването на добавки

Олег, 24 години

пениса ми трябваше дължина само 11 см, което аз бях много комплексиран, дори и момичетата не са изпълнени, се страхувах от подигравки. Се опита да закупи различни помпи, удължители, но всичко, за да не се ползват. За Hephaestus Gel чете в интернет. Реших да го пробвам – много мнения са добри. Резултатите са забелязали, след само една седмица! Държавите стана по-дълъг и по-дебел, а резултатът след месец на употреба е просто изумен! Плюс 5 см на дължина и около 2 в обиколка. Сега аз не съм сложен, и се гордея с пениса си! Запознах с едно момиче в леглото имаме

пълен ред!

Георги, на 46 години

Размерът на достойнството Винаги съм бил малък – само 12 см, но преди около 3 месеца чух за Hephaestus Gel и са решили да я ред. Инструментът ми позволи да се увеличи члена с дължина 4 см и 3 – в насипно състояние! И потентност е подобрило!

Roman, 30 години

Hephaestus Gel – най-доброто, наистина ефективен продукт за уголемяване на пениса! Благодарение на него аз се отърве от основната ми система и стана собственик на внушителната достойнството на 19 см! Съпругата ми хареса!

Юри, 28 години

Използване Hephaestus Gel в продължение на 2 седмици. Резултатът е налице! Държавите се увеличава, ерекция от камък, и секс с този гел е просто фантастично!
Когато да купуват Hephaestus Gel за уголемяване на пениса

купи оригинален инструмент в най-атрактивната цена можете на интернет страницата на производителя.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...