Новини

Fish XXL – колко е струва и дали си струва парите

Активатор риба риба риба XXL идва под формата на спрей. Неговото действие е активирането на всеки, дори и малките риби, които живеят във водата, я държи в рибарското място. развитие форма и опаковка от ухапване на активатор е проведено от учени и професионални рибари в продължение на 3 години. Поради това, на пазара е среден, с уникална, любимата риба аромат.

Много рибари се интересуват – какво плячка можеш да хванеш риба с този спрей

Хванати почти всички видове риби, с помощта на този активатор. Хищни риби и спокойно обича миризмата, произведени от този коктейл от аромати. Плътността му е трудно да замъгли стръвта и плячка, възхити в миризмата на опаковката риба, движейки се от най-отдалечените райони в посоката на епицентъра на аромата.

на глад, причинено от действието на активните вещества, повишава дори добре хранени и неактивни риба. Тя буквално се втурва към вашата стръв. Колкото по-параноични видове, да се чувстват сигурни, защото на тъмно. – кафяв оттенък активатор

Фиш Фиш стръв XXL има свой уникален тайно оръжие е балансиран, добре подбрани рецепти съставки.

Съставът на активатор ухапване риба XXL

Тя е дело на учени от няколко страни, поради тази причина, съставът е уникален и включва 4 съставки:

 1. Инструментът, който включва любимец на всички риби, мазнини и протеини е конопено масло. Той има много силна миризма. – аромата е любимо мирно риба привлича хлебарката, Ръд и други малки трофеи
 2. Fragrance, привличане на риба с различни размери – аромата на Kaffir вар. Плодове с големи могилки и има кисел вкус. Но подправките, както и в течен вземане на листата на това растение. Те имат много силна и постоянна миризма. Голям лин, платика ще бъде желателно.
 3. Инсталация наподобяващи кръстоска между лук и чесън, с остър, устойчиви и пикантни миризма и вкус е слон чесън. Този аромат привлича най-много едрите индивиди от хищници.
 4. вещество с високо съдържание на протеин и аминокиселини е протеин на омар. Риба, любящ плячка “опетнен”, ще дойде във вашия стръв. Тя може да бъде михалица, сом и др.
 5. OL>

  Този състав има своите предимства и ви позволява да улови трофей риба.

  Предимства на използване

  Използване Fish XXL спрей активатор, всеки риболовец получава възможност да извади голямата риба, под завистливите погледи на съседите скучна по реката:

 • Причиняване Примамка за стръв, няма да чакам за ухапване. Най-бързата риба веднага, без подготовка за атака на въдицата. Ето защо, ще езерото, не трябва да отнеме много топли дрехи, риболов ще бъде активен и ще трябва активно да размахва ръце, viviva трофей.
 • Благодарение на миризмата на слон чесън увеличава възможността за улавяне голяма щука или перде.
 • универсален лек, свързани са не само хищници, но спокойно риба. Ето защо, да ловя риба, да отнеме няколко вида справи и пръти.
 • околната безопасен продукт, безопасен за риба и хора. Не е поразително незащитените участъци от кожата.

Принципът на спрея риба XXL

Както знаете, риба има отлична чувствителност към миризми. Те могат да се открият във водния стълб, дори леко, неясно аромат на голямо разстояние от мястото на леене. Концентриран и интензивен аромат, техните цветове привличат различни риби. Ако перде, костур и други хищник отива миризмата на аминокиселини от протеин омар, plotwise и Руд определено ще се роят аромата на вар. Въз основа на този принцип на принципа на работа на риба XXL.

Като действа върху рецепторите той дава рибата чувството на глад. Уреждане на лигавицата, миризмата се отразява на мозъка на рибата и й казва, че тя е гладен и я показва пътя към източника на любим аромат. Тя оставя всичко и отива да си кука. Ето един прост, но ефективен метод за риболов предлага спрей с богат аромат.

подчертава риба XXL

Стръв трябва да се справи, преди да се хвърлят върху зъбното колело във водата. Независимо от вида на стръв и час на неговата употреба то се третира с поток от спрея, няколко пъти натискането на короната. Ако мир стръв достатъчно за няколко кликвания, съблазънта на пиратите реката се обработва с 5 -7 пъти.

След три неуспешни ухапвания, промяна на стръв и се напръсква със спрей. Зима или лято риболов ще бъде пристрастен с активното риба и значителен улов. Използвайте Fish XXL спрей активатор и да се насладите на реката с мълчание и остри удари на хищници.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...