EMS Six Pack - негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт
Новини

EMS Six Pack – негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт

EMS шест пакет – мускулна стимулатор за домашна употреба, което позволява за кратко време, за укрепване на мускулите, намаляване на количеството на мазнините и подобряване на терена на тялото. Преподавателят е лесно прикрепена към проблемна област на тялото и работи в няколко режима от релаксация и масаж за активно стимулиране. Само за 20 минути на ден е достатъчно бързо да влезете във форма.

Устройство и характеристики на EMS шест пакет

EMS шест пакет е алтернатива ще салона с много предимства. Не е нужно да прекарват времето си по пътя от дома в

клуба, няма нужда да се изчерпи с тежки

товари, не е нужно да се харчат значителни суми пари. стимулатор на мускулите е подредена така, че в рамките на няколко седмици, за да се получи формата на тялото, отслабнете и да подобрите тонуса на мускулите и кожата. Как е симулатора?

Това е стилизиран колан плоча, която е фиксирана към корема или други области. Вътрешността на лентата вградени електроди, които предават тялото електрически сигнали с различна интензивност. Под тяхно влияние на контракция на мускулите, както когато спортувате.

Голямо предимство на пресата с ремък EMS шест пакет е възможността за използване по всяко време и навсякъде. Можете просто да гледате телевизия или разходка в парка, както и мускулите по това време ще работят както във фитнес центъра.

стимулатор на мускулна е проектирана да поддържа 6 различни програми.

  • Слаба ритмична работа – режим е предназначен за облекчаване на напрежението в мускулите и релаксация. Подходящ е за отмора след тежък ден.
  • Deep действие – подготвителен режим за интензивна тренировка. Включва загряване на мускулите и увеличаване на кръвния поток в зоната на проблем.
  • Активно обучение -. Непосредственото въздействие на силни течения на мускулите с цел укрепване и обучение
  • режим тръпки и успокоява напрегнати мускули, облекчава умората и намалява болката.
  • Непрекъснатото експозиция на светлина -. Подобрява тонуса и еластичността на кожата
  • масаж е подходящ за активно влияние на мастната тъкан загуба и тегло.

Ако преминете през целия курс на обучение с мускулна стимулатор, ще

отнеме 20-25 минути. През този период, сложните режими, гладко заместват помежду си, ще се подготвят мускулите, да се обучават и да влияе върху мастната тъкан. След използване на симулатора, не се чувствам болката се дължи на лесно и приятно масажа като последен етап на обучение.

EMS шест пакет: цена, покупка чрез официалния сайт

Купи оригинална EMS шест пакет само чрез официалния сайт на производителя. В търговски центрове за спортни стоки мускулна стимулация за домашна употреба не се прилагат. Заявлението може да бъде подадено чрез формуляра на началната страница или се свържете с оператора. Сайтът посочва, цени, отстъпки и промоции, както и полезна информация за тези, които търсят да се поддържа тялото си в добра физическа форма. Стоките, изпратени

по пощата на всички региони на Европа и не само. Авансово плащане се изисква от продукта.

показания и противопоказания

Използването на мускулна стимулатор EMS шест пакет все още няма противопоказания, освен в детството, бременност и следоперативния период. Пъпна херния също е пряк противопоказания за употребата на симулатора.

EMS шест пакет, както е посочено в инструкциите за:

  • корекция на коремните мускули;
  • затлъстяване в коремната област;
  • укрепване на мускулите на скелета.

инструкции за употребата EMS шест пакет

мускулна стимулатор EMS шест пакет е фиксиран към корема с помощта на специални подложки гел. За по-добро сцепление с кожата може да се използва за тези цели, гела. Симулаторът работи на една батерия. Това е достатъчно, за да изберете желания режим и натиснете бутона старт.

В комплекта по желание, можете да включите и специален мини-листенца симулатори за обучение на мускулите на ръцете и краката. Те работят на същия принцип като колан на корема. За бързо постигане на видими резултати в

корекцията на упражнения, извършвани ежедневно в пълна готовност. След постигане на желаната производителност, играе само поддържаща тренировка 2-3 пъти седмично.

Не или истина EMS шест пакет

EMS шест пакет – треньор в миниатюра за мързеливите или много заети хора. Тя ви позволява да се обучават всяка мускулна група, които нямат собствена физическо усилие. Този набор включва специален мини-венчелистчета. Те работят с малките мускули на ръцете, краката и косите мускули на корема. стимулатор на мускулите може да се приема заедно в надпреварата, тя тежи малко и заема малко място в чанта за пътуване. Това е един от най-важните предимства на симулатора. Висока ефективност и положителните резултати, потвърдени от много коментари на потребители.

Положителни отзиви на клиенти EMS шест пакет

Андрей, на 40 години,: коремните мускули са склонни да губят тонус доста бързо, особено когато натрупаната подкожна мазнина. Когато кръста започна да се увеличава, аз купих EMS шест пакет. Това наистина работи, както е посочено на сайта. Първите резултати се видят след 10-дневен обучение.

Кристина, на 27 години,,: С мускулна стимулатор съм тънка талия в 4 см, на мускулите, натрупан тон, продължи да се влак. Щастлив. Ще поръчате още мини

листенца за ръцете и краката.

Тимотей, на 36 години,: Аз съм играч в миналото, след като контузия на стъпалото напусна спорта, стана треньор. Травма периодично се усеща болка и дискомфорт, толкова сериозно обучение тегло аз противопоказано. За да се поддържа във форма помага EMS шест пакет. Това наистина работи. Жена ми е вече твърде откаран с този симулатор. тя също подходящи.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...