Новини

Dynamite – ухапването активатор, мнения, коментари, цена, къде да купуват,

Dynamite – просто трябва просторен резервоар
активатор хапят Dynamite привлича рибата като магнит. Всеки знае колко добър ухапването е, когато устройството за подаване на вода. Но резултатът е значително подобрено, ако използвате този инструмент. Това е равносилно на стръв под формата на таблетки, известен на всички от много отдавна. Браун и невзрачен на външен вид, обаче, при условие добър резултат. Активатор ухапване действа по подобен начин, но много по-силен. Той е ефективен в разтвор за накисване стръв или примамка. Ако няма магазин стръв, и искате да опитате нещо невероятно, прочетете мнения за Dynamite в интернет и да направи първата си поръчка. Dynamite – ? Истина или не

Активатор ухапване се използва за стръв или стръв е особено привлекателна за риба. В празните хора отиват срещу течението и постоянно се опитва да задоволи глада си. Той сам не може да задоволи съответната риба, защото тя е с ниска хранителна стойност. Всеки стръв хванат по това време там, със сигурност ще бъдат атакувани.

Трябва само да изберете правилното място. Според риболовни тактики за мащабна рибарска лодка е от другата страна на ток с две котви: носа и кърмата. Устройство може да бъде като един за всички пръти (типичен случай), както поотделно, така и за всяка предавка отделно. Вие не трябва да спира избора си на каналите с бързо ток, в противен случай лодката ще разположи. И когато се извършва риболов от брега, потопете стръвта в разтвор на Dynamite и добър улов е гарантирана.

разходи Dynamite на

Една опаковка на активатор хапане, съдържащ пет торби, еквивалентни на цена от 7-10 кг прясно щука. В зависимост от региона, който да направи покупката. Като се има предвид сегашното равнище на инфлацията, би било твърде жестоко да направим нашите посетители плащат за риба. Оставете го сам, но продавачът ще ви изпрати Dynamite, цената на която е само ….

Едно пакетче този невероятен инструмент е достатъчно за около три хранилки от среден размер. Ако броят на koltsovki едната страна на лодката, това е просто достатъчно, за да не бързат да се възползва в максимална степен и да улови колкото да възстанови всички разходи.

ползите Dynamite

Като се има предвид факта, че щука не винаги са готови да хапят след обяд, ухапване на активатор може да бъде истинска благодат за някой, който иска да компенсира всички свои разходи платика. В типичен случай, едно саше добавки трае около три часа без колан риба. Според експериментите, кристали да стане успешен в половин час след началото на прилагане на средствата. Cant върви срещу течението на миризмата и в крайна сметка намира съоръжението.

Основното предимство е измерено потребление. Концентрацията не е стандартизирана, и се предоставят номерата на опаковката само за приблизителна ориентация в ухапването активатор поток. Може да се разтваря, след като всички стръв, или в отсъствието на улея, натопи дюзата на една част по време и се наблюдава резултата.

съставките Dynamite

Трудно е да се каже какво точно причинява фугата да атакуват пръта, но това се случва всеки път, когато водата стане малко подаръци пари. Тя е изработена от уникални вещества и неговия състав не е разкрито.

Нещо, където можете да намерите някои данни, но в списъка на изброените съставки е далеч от приключване. В противен случай, няма да има много талантливи хора, които могат да имат, какъв вид и да ги предразположат тази активатор е готино. Ето защо никога не осигурява ясни снимки на пакета: така че нападателите са по-трудни за фалшифицирани продукти

.

Сред компонентите можете да намерите вещества като растително масло или рибено брашно. Добре известно е, че тези вещества поотделно са често използвани от рибарите за привличане на риба. Разбира се, тайната на другия. И никой не може да каже, защото това е търговска тайна на производителя.

Принципът на действие Dynamite

Принципът на действие на активатор ухапване се отваря благодарение на дълги научни изследвания. Животни и риби възприемат света по различен начин, така че факторите са безсмислени за лицето, тихо и ефективно извършване на необходимата работа. Възпира кучета ултразвук, и риба привлечен от зелената светлина, но Dynamite оказва своето въздействие, като въздейства на рецепторите на нервната система.

Известно е, че миризмата тихо положи първия камък в отношенията между хората. Феромоните, които засягат обонянието, са буквално принудени двойки да се женят. По същия начин, активатор на ухапване причинява неограничената рибата да се хранят всички, че стига в лицето й.

Инструкции за употреба, Dynamite

Три koltsovki ви позволяват да улови не по-малко от 7 кг прясна риба в три часа. Но с наличието на Dynamite, този брой вероятно ще се утрои. И ето как:

  • винаги използвайте само един фидер с стръв, обработени инструмент данни за всичките си въдици, защото касата не е количеството, а миризмата. Това отнема около една трета от торбата.
  • Сложете koltsovki в един ред, поставени в хранилката обичайните галета или всяка друга стръв, в зависимост от които ловуват и се залавяме за работа. Само един от подаващите механизми включва стръв, обработени Dynamite.
  • бисквити обикновено много по-дълго от три часа са, така че след това време трябва да се прилага по отношение на следващата третина на торбата.
  • Един пакет за около 9 часа на риболов, но потреблението зависи от вида на стръв. Твърденията тестват резервоара за продукта рибари се запълва много по-бързо, така че балансът на ухапване активатор ще помогне следващия път да хване повече.

Внимание! Внимавайте да не се тълпят от едната страна на лодката, за да се навивам в плячка, особено в бурно море на езерото.

Внимание! Има противопоказания Dynamite

Не се препоръчва да се използват динамит всеки, който е наблюдавал:

  • значително забавяне на развитието; деформация на ръцете, които пречат на използването на оборудване; изразени отклонения във формата на гърдите, които не дават как да се възползва от пеперуда мрежата; деформация на таза, а не позволява правилно да се навежда, за да дръпнем плячка от водата.
  • Исхемична болест на сърцето, аортна аневризма, всяка остра сърдечно-съдови заболявания и хронична в острата фаза, проводимост разстройство на вентрикулите, предсърдно мъждене, хипертония.
  • дихателна недостатъчност до голяма степен при вида на зашеметяващия рибата; декомпенсирана сърдечна недостатъчност; астма в тежка форма (за да не се задуши от радост).
  • треска, възпаление, язви; остри инфекции, предавани от въздуха капчици.
  • Заболявания на кръвта.
  • атеросклероза; недостатъчна мозъчен кръвоток, влошаване на реакцията до степен, че е невъзможно да се постигне плячка.

За по-пълен списък на абсолютни противопоказания за вълнение, причинено от големи улова може да се намери в близкото медицинско заведение. Припомнете си, че относителните противопоказания предимно съответните в острия стадий на хронични заболявания, като ишиас, холецистит, хроничен хепатит, ринит, отит и др.

В някои случаи нивото на противопоказания може да бъде значително по-гладко, ако сте риба с опитен асистент. Не забравяйте да вземете лепенки!

заслужава да Dynamite е?

Ясно е, че ние няма да предложи нищо лошо. Активатор ухапване Dynamite си струва да мисля за това два пъти, а след това да вземе и тест на практика. Опитните рибари казват за факти добър риболов дори в лоши, лоши производствени площи.

Коментари за Dynamite

Александър, на 22 години, .
“Когато моят приятел върху мотоциклета премина нощта за раци, за да ги отведе до местната сергия, за всеки случай, донесе няколко zakidushek. I мисля за себе си, какво ще стане ако нещо хапе. Тъй като рак ние се предадат, и утре след лекциите, няма нищо, но кнедли. но ако супа … е, в дойдоха Общи, съблече за раци, а след това всеки казва, че на другия ден, един приятел му даде една торба с динамит. Къси стръвта и започна да се хване. в общи линии, и раци е уловил рибата. ухото оказа вкусна

“Евгений, 35 години,
” Реших да отида, след като по време на риболовен рейс, за да се отпуснете. Честно казано, рибарят от Аз абсолютно не. Но приятели ме съветват да си купите Dynamite, осигуряване на добър улов. Splurged, макар и не искат да плащат една и съща сума. Пристигнали на мястото, потопени стръвта в разтвора, засадени, седнал напред. Нищо! Тогава реших да хвърля малко стръв, това помогна доста бързо. Захапката отиде! Хванати в половин кг риба на ден 10. Сега често ще отида риболов.

“Андрей Леонидович, рибар, спортист,
” Dynamite се съдържа в малки плътни метални опаковки, има лек мирис, лесно се разрежда с обикновена вода. Когато се използва за вода, рибата показа повишен интерес към примамката, уловката превишена нормата. Трудно е да се каже дали да хапе рибарите стоят на едно и също бреговата линия. Във всеки случай, се препоръчва да се избере уединени места. Перфектен да напусне върху природата с цялото семейство на едно и също време и да се отпуснете от робия от суматохата на града. И активатор ще хапе! Успех на всички риболов “.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...