Cyto Forte - негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт
Здраве

Cyto Forte – негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт

Циститът е инфекциозно заболяване на пикочните пътища, което се дължи на хипотермия, честа смяна на сексуалните партньори и неспазване правилата за лична хигиена. Според медицинската статистика, с цистит годишно е изправена всяка втора жена.

Ефективно решение на проблема е Cyto Forte – естествен продукт, който се появи на пазара на ИУ. Cytoblock допринася за внасяне на болестта под пълен контрол и да започне нов живот без болка и неприятни симптоми.

Предимства Cytoblock капсули от цистит

използване за лечението на цистит синтетични добавки в 76% от случаите води до странични

реакции и усложнения.

Cyto Forte (Testblock)

капсули срещу цистит – модерен фитотерапевтични комплекс с ценни предимства:

 • действа бързо и безопасно;
 • не причинява дисбактериоза, кандидоза;
 • има естествени съставки;
 • действителното развитие на 2016;
 • подходящ за употреба;
 • 50 пъти повече от други продукти на основата на боровинки и червена боровинка;
 • не предизвиква странични ефекти;
 • може да се използва без лекарско предписание.

Състав Cyto Forte капсули от цистит

Cyto Forte създаден на базата на големите открития тази формула. При получаването включва D-маноза – естествен антибиотик, в големи количества, съдържащи се в червени боровинки. В капсули Cytoblock неговото количество се увеличава 50 пъти. За разлика от антибиотици, армиран D-маноза помага за борба с бактерии, без да навреди на тялото.

След в кръвта, уникален вещество се обработва в бъбреците и в големи количества в урината. Съдържа D-маноза урина през уретерите в пикочния мехур и се отделя през уретрата. Преминава този начин обхваща тъканите със захар и свободно отмива бактериите Escherichia Coli (Е.коли), което води до цистит. В рамките на 48 часа от симптомите са значително намалени. А двуседмичен курс на лечение с D-маноза осигурява пълно освобождаване от възпаление и болка, дори в случай на хроничен характер на заболяването. С всяко използване на ефективността на D-маноза са подобрени, тъй като E.coli, не развиват резистентност към неговите ефекти.

В капсулите Cyto Forte включени мечо грозде – uroantiseptik с противовъзпалително и спазмолитично действие, предпазва от разрушаване на клетките на бъбреците и пикочния тракт.

Подсилена двудомно коприва и витамин В комплекс, мечо грозде насърчава местен имунитет на урогениталната система.

Резултатите от изследването Cyto Forte

Cyto Forte е мащабни клинични проучвания въз основа на специализирани лечебни заведения. Резултатът не е бил фиксиран никакъв случай, когато добавката не е имал положителен ефект. Cytoblock има сложна ефект върху тялото:

 • предвижда образуването на естествена бариера срещу възпалителни процеси;
 • блокове и премахва бактерии;
 • облекчава болката;
 • има антимикробна и дезинфекциращ ефект;
 • за да се предотврати появата на рецидиви.

Как да използвате добавката Cyto Forte капсули от цистит

Използването на Cyto Forte е ясна: 1 капсула за употреба добавка сутрин и

вечер. За да се осигури премахването на бактерии от тялото, е важно да се пие 2,5-3 литра вода дневно. Добавката е взето с курс от 2 седмици до един месец. Повторете Разбира се препоръчва 3-4 пъти годишно.

сертификати

Качествени Cyto Forte

Cyto Forte капсули срещу цистит -. Сертифицирани, клинично тестван продукт, който е доказано, висока ефективност и пълна безопасност

Къде да купя Cyto Forte капсули от цистит?

Покупка оригиналния Cyto Forte лесно: да направите поръчка на сайта, изчакайте, докато вие ще се свърже с консултант. След подробности за пакета за да се изпраща по пощата.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...