Потенциалност

Aqua Disiac – Парфюм с феромони мнения, цена, къде да се купуват, купуват сега,

Възможно ли е да съблазни някой само с една миризма. Животът Секси парфюм с феромони се справи с тази задача на 100%. Как парфюм и че част от него, нека да го разбера.

Кои са феромони

За да се разбере принципа на Aqua Disiac, първо и най-важно е да се разбере въпроса, какви са феромони. На гръцки на “феромони” означава “да се вълнуват” или “събудят”. В действителност, феромони са продукти на жлезите с вътрешна секреция в различни животни (сърни, бобри и други).

Феромоните също се съдържат в някои растения (сандалово дърво, ванилия, какао, жасминов, лимон, розмарин и други) и се различават от насекоми (мравки, копринени буби). Феромоните, произведени от мъже, така и жени. Мъжете са наречени “андростерон”, женски – “Капулина”. Феромоните контролират невроендокринната система, засягащи човешкото поведение. Това впоследствие се отразява върху социалния живот или възпроизвеждане.

Има два вида феромони:

 1. Relizer. Те са в състояние да индуцират индивида да незабавен отговор и действие.
 2. праймери. Има ескалация ефект. Те се използват за оформянето определено поведение.
 3. OL>

  Един пример от втори тип е специален феромон, че пчелите Queen откроява. Той потиска сексуалното развитие при жените, последните се правят на работните пчели.

  Характеристика и принцип на работа

  Aqua Disiac – колекция от парфюми с феромони от френския производител

  .

  Сред общото събиране на Aqua Disiac има парфюми с имена на известни марки, грубо, наподобяващи техните миризми:

 • Gucci от Gucci.
 • L’Вода ал Kenzo.
 • Мис Dior череша.
 • Pure отрова.
 • докосване на розов.
 • Amor Amor Nina Ricci.
 • J’adore Dior.
 • Hugo Boss и др.

Aqua Disiac или алкохол, Близнаци ще улесни прелъстяването на партньор, без излишно подозрение!

Концентрат с феромони Aqua Disiac имат в голям обем от поредицата:

 • Aqua Disiac Cannabis феромони. С тревист аромат на коноп. Пикантен аромат е в състояние да създаде тонизиращо действие за тялото на собственика. Тук също заловен от нотки на сено и ядки. Парфюм миризма да зададете в страстен секс. Парфюм може да бъде признат от тъмна бутилка с бял капак (опаковат тъмно зелено). Разделени в мъжки и женски.
 • Aqua Disiac животните Musk. Този парфюм е подходящ за хора, за да съблазнят лица от по-слабият пол. Той стимулира производството на мъжки хормон, който прави една жена поглед към него, тъй като мачо. Духовете заловени ухание на мускус. опаковката парфюма черен с леопардови модели.
 • Aqua Disiac Любовта еликсир. Този парфюм е унисекс. Ароматът комбинира нотки на известни афродизиаци (пипер, иланг-иланг, палмароза, и т.н.). Опаковката на тези алкохол има тъмен цвят и буквите в сребро.
 • Aqua Disiac Erotic еликсир. Това също е парфюм, подходящ за всеки етаж. Те са направени със смес от канела, иланг-иланг, джинджифил и индийско орехче. Арома средства помагат за стимулиране на мозъчната активност, премахва безпокойство и липса на увереност, което прави човек по-привлекателни в очите на другия пол. Черно опаковки със сиво букви.

Ако говорим за дивата мускус Aqua Disiac е един от най-популярните видове спиртни напитки Aqua Disiac. Wild мускус парфюм има мъжки и женски. Съставът на парфюма на жените включва силен естествен афродизиак – мускус със светлина Бери бележки и Orchid. Парфюм може да се използва ежедневно. Основната му ефект е увеличаване на нивото на половите хормони любовницата си. Това я прави спокойна и красива в очите на другия пол. Парфюмът се продава в розова бутилка в обем от 10 мл.

В “състав” духове Aqua Disiac див мускус за мъже е уханието на синя мента, сочна зелена ябълка, миризмата на боб и здравец. Ароматът засилва вниманието от жените прави мъжа по-привлекателни в очите им. Бутилка на парфюм в черни, 10 мл обем.

Разработването на набор от духове отне 5 години. В състава на парфюми:

 • Голямо количество феромони.
 • Специално комплекс стабилност молекулно аромат, който се пази в тайна.

В резултат на парфюм с феромони е следното:

 1. Парфюм премахва съмнение в себе си, прави “собственик” на аромат, за да бъде по-смела и по-спокойна страна на партньора си.
 2. Лицето става по-привлекателни и секси за противоположния пол.
 3. Парфюм стимулира либидото на жените и мъжете. Това означава, че духовете са принудени да желаят секс, насърчаване на секс.
 4. Благодарение на феромони в парфюми се събуди от сексуална възбуда, че над обичайните 2-3 пъти.
 5. Феромоните повиши чувствителността по време на секс, което прави по-ярка усещането.
 6. OL>

  Как да използвате парфюм Aqua Disiac

  Препоръчителните да се прилага малко парфюм за интимните органи в допълнение към лигавиците инструкциите.

  Можете да добавите и парфюм с феромони Aqua Disiac (2-3 капки) в крем тяло. Ако ги разпространи в кожата, аромата на феромоните ще бъдат разпределени равномерно върху него.

  Кой може да използва парфюм с феромони

  Живот Секси парфюм див мускус за мъже и жени, подходящи за всяка възраст. Не е необходимо да се използват феромоните на младите хора (под 16 години), или злоупотребяват с тях. Както незрели тийнейджъри аромат на парфюм вълнуващо може “да убие” и обърквам естествената миризма на тялото.

  Жените се препоръчва да използват парфюм с 18. За мъжете няма ограничения. Сложете ги в горещия сезон се препоръчва като дами и мъже до минимум.

  Колко е оригинална Aqua Disiac

  Цената на един парфюм с феромони Aqua Disiac ще зависи от вида на спиртни напитки. Гамата от аромати дабъл струва от 699 до 1000. Парфюм серия с голямо количество феромони (Animal мускус, канабис, Любов Elixir и други) може да струва повече.

  1 бутилка Aqua Disiac див мускус (10 мл) ще струва …. Можете да избирате бележки, които са близо до вкуса на всеки мъж или жена. От дърво и мента с плодове и мед

  Прекрасен аромат с “покрито” характер на причинителя – безценен

  Заключение Aqua Disiac

  Живот Секси парфюм див мускус е в състояние да привлече индивиди от противоположния пол. Тайната на успеха се крие не само в феромони и тяхното въздействие върху човешкото тяло, но също така и в прилагането на нови технологии и специализирана техника за извличане на концентрат. Също така не е последната роля се играе тук и допълнителни миризми от подправки и растения.

  Много жени и мъже, които вече са се опитали най-новите методи за съблазняване чрез парфюм с феромони Aqua Disiac и е доволен от резултатите. Така че има смисъл да се опита уникалните средства.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...